Termeni si conditii

flocirica
Arcade Property Management

Site-ul www.arcadeproperty.ro este proprietatea S.C. Arcade Property Management S.R.L., si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor comerciale de mai jos.

Societatea S.C. Arcade Property Management S.R.L. este inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J40/15836/06.10.2006, CUI RO19079316, cu sediul in Bulevardul Theodor Pallady nr. 51, Cladirea Centrul de Calcul, et. 5, camera 506, Sector 3, Bucuresti.

Utilizarea elementelor de continut din site (informatii branduri, produse sau fotografii) fara acordul prealabil al S.C. Arcade Property Management S.R.L sau intr-un scop care dauneaza intereselor sau imaginii companiei se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.arcadeproperty.ro, inclusiv continutul original, design-ul, look&feel-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea romana privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin in intregime S.C. Arcade Property Management S.R.L.

Pentru orice problema legata de drepturile de autor prinvind continutul www.arcadeproperty.ro, ne puteti trimite o comunicare la adresa de mail office@arcadeproperty.ro .